KIRŞEHİR / MUCUR - Mucur Sabancı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Konaklama ücretleri güncellenmiştir.

Ock

Sabancı öğretmenevi ve ASO müdürlüğümüzde 01.07.2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aşağıda belirtilen konaklama ücretleri geçerlidir.

1.Paylaşımsız odalarda (tek kişilik) bir gecelik konaklama ; sivil misafirlerimiz için 180 TL , kamu görevlisi ve öğrenci misafirlerimiz için 150 TL 'dir.

2.Paylaşımlı odalarda bir gecelik konaklama ; sivil misafirlerimiz için 160 TL , kamu görevlisi ve öğrenci misafirlerimiz için 130 TL'dir.

3.Paylaşımlı odalarda tek kişi olarak konaklama isteme (oda kapatma) durumunda boş kalan yatakların %50'si kadar ücret talep edilir.

4. 12 yaşına kadar en fazla 2 (iki) çocuk misafimiz için ücret talep edilmeyecektir. Üç ve daha fazla çocuk misafir için ücret talep edilecektir.

5.Kamu görevlisi ve öğrenci misafirlerimizden görevli veya öğrenci olduklarına dair kimliklerini ibraz etmeleri istenecektir.

6.Belirlenen fiyatlar sadece oda ücretidir. Kahvaltı ve diğer öğün yemekleri yoktur.Ödemeler peşin talep edilecektir.

Ekm

Öğretmenevimiz;yenilenen hali ile alt katta lokal üst katta ise tek kişilik,iki kişilik ve üç kişilik olmak üzere 6 oda ve toplam 12 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.Taşımalı eğitim gören ilkokul,ortaokul ve lise öğrencilerimiz için yemek hazırlama hizmeti de vermektedir.